Apartments ŠTIZ | Betina, Murter

 

Apartments ŠTIZ | Betina, Murter - Croatia

Restaurant Vallis ex Hajduk - Bakar

Dragi gosti!

Restoran Vallis, ex Hajduk,  smješten je u gradu Bakru uz samo more na glavnoj šetnici. Još od davne 1982. godine obogaćuje gastronomsku scenu Bakra. S godinama se mijenjao i prilagođavao gostu, kako bi mu posve ugodio. Naš trud nije ostao neopažen, što se vidi po posjeti velikog broja gostiju koji uživaju u našim specijalitetima.

Naši gosti mogu uživati u našoj terasi uz more.

Hrana koju nudimo našim gostima bazirana je na svježim namirnicama koje kupujemo od naših lokalnih proizvođača.

Vrhunac svakog obroka je i dobra čaša vina. Mi vam nudimo birana bijela, crna, rose i pjenušava vina i desertna vina naših renomiranih vina.

Nakon svakog vrhunskog obroka dolazi i vrhunski desert, tako da vam nudimo već poznate i priznate deserte u našem restoranu.

ORGANIZACIJA PROSLAVA

U restoranu organiziramo i svečane večere, poslovne domjenke, proslave rođendana, krštenja, svete pričesti, potvrde, promocija, zaruka, mala vjenčanja te tematske i plesne večeri. Prepustite organizaciju našem stručnom osoblju i proslavite Vaše najsvečanije događaje u jedinstvenom ambijentu restorana. U mogućnosti smo organizirati proslave od 25-30 gostiju u unutrašnjosti restorana, te 50-60 gostiju na vanjskoj terasi uz more.

MENU

Obratite nam se sa svojim željama i zajedno možemo napraviti menu prema Vašim potrebama. U mogućnosti smo pripremiti sve vrste jela od mesa , ribe i ostalih namirnica,pripremamo pizzu, peke po dogovoru, janjetina i odojak na ražnju.

REZERVACIJE I INFO: +385 95 8191 027

 

 

 

 

 

__

 

 

 

RESTAURANT VALLIS & APARTMENTS BAKAR

Address: Primorje 128/127, Bakar

Ph: +385 95 8191 027

E-mail: vallis.bakar@gmail.com